LäksyApuu auttaa, kun kouluun liittyvät aiheet mietityttävät. Pyrimme tavoittamaan nelos-, kutosluokkalaiset sekä yläasteikäiset nuoret, joilla on vaara pudota koulutuspolulta. Haluamme auttaa heitä, jotka eivät syystä tai toisesta saa riittävää tukea ja kannustusta koulunkäyntiin. Autamme nuoria läksyissä ja muissa koulutehtävissä. Meidän kanssamme voi tulla myös juttelemaan koulunkäynnistä yleisesti.


Olemme huomanneet, että esimerkiksi kokeisiin kertaus voi olla mielekkäämpää turvallisen aikuisen kanssa. Läksyavussa kohtaamme osallistujat ilman ennakko-oletuksia ja olemme läsnä. Autamme nuorta löytämään itselleen sopivat ja omia tavoitetta tukevat keinot ratkaista haasteita. Tavoitteemme on kannustaa ja vahvistaa nuorten kokemusta itsestään oppijana.


LäksyApuussa luotettava aikuinen tukee sinua. Toiminta on maksutonta ja anonyymia.
Chatissa juttelusta Chatissa voit keskustella mistä vaan koulunkäyntiin liittyvästä asiasta. Tuntuvatko läksyt vaikealta? Jännittääkö tulevaisuus? Tai tunnetko olosi uupuneeksi? Yksin ei tarvitse pärjätä, me LäksyApuussa autamme sinua. Voit tulla juttelemaan milloin vaan aukioloaikojemme puitteissa. Olemme auki sunnuntaista – torstaihin klo 14–20.


Luottamuksellisuus ja tietojen kerääminen. Emme kerää LäksyApuu-chatin käyttäjistä mitään henkilötietoja. Ennen chatin aloittamista tulevien taustakysymysten tarkoituksena on auttaa päivystäjää vastaamaan sinulle mahdollisimman hyvin. Kaikki chatissa kirjoitetut viestit poistetaan palvelimeltamme säännöllisesti 3 kuukauden kuluttua.

IP osoitteesi ei näy chatin päivystäjälle, emme myöskään näe sinun tietojasi tai yhteystietojasi. Palvelimelta poistetaan käydyt keskustelut 3 kuukauden välein.